Podrobnosti knjige

  • Trda vezava: 34 €
  • Žepna: 14.65 €

PLES ZRAKA

Ko Nell Channing prispe na otok Tri sestre, je prepričana, da je končno našla zatočišče pred nasilnim možem in grozljivim življenjem, pred katerima je zbežala pred osmimi meseci.

Toda niti v tem tihem, mirnem kraju Nell ni nikoli čisto sproščena. Trudi se skriti svojo pravo identiteto, sprejme službo kuharice v lokalni kavarni v knjigarni ter začne raziskovati svoja čustva do otoškega šerifa, Zacka Todda. Globokega delčka sebe pa mu ne more razkriti, svojo skrivnost mora še naprej skrbno čuvati, če želi preteklost pustiti za sabo. Ena neprevidna beseda, ena nespametna zaupnost, pa bi se lahko novo življenje, ki ga je zgradila, sesulo na tisoče drobnih koščkov.

Začne se spraševati, ali se bo lahko svojega strahu kdaj znebila, ugotovi, da nad otokom visi grozljivo prekletstvo, ki ga lahko prekinejo le potomke treh sester, čarovnic, ki so na otoku živele v letu 1692. S pomočjo dveh močnih, nadarjenih žensk in nočnimi morami preteklosti, ki jo preganjajo na vsakem koraku, mora najti moč in pogum, da reši svoj dom, ljubezen … in sebe …

V prvi knjigi trilogije Tri sestre »najbolj priljubljene ameriške avtorice ljubezenskih romanov, spoznamo prijetne glavne junake ter čudovito mesto s plažo, kjer so ljudje prijazni in si radi priskočijo na pomoč. Tu je tudi knjigarna, kavarna in seveda krajevna čarovnica. Le kdo se ne bi prepustil romantični zgodbi na tem zasanjanem otoku?

Roberts Nora
PrevajalecSuzana Pečnik
Jezikovni pregled Ana S. Bec
Jezik originalaAngleščina
Obseg312 strani
ŽanrSodobna romantika, Romantika
ZbirkaTri sestre
Pomakni se na vrh