Podrobnosti knjige

Razprodano
  • Trda vezava: 31 €
  • Žepna: 14,65 €

TI IZDAM SKRIVNOST?

Vicky Harper je ženska v tridesetih, ki vodi uspešno podjetje za stike z javnostjo, vendar je še vedno samska in brez sreče v ljubezni. Njeni najboljši prijateljici sta Barbara in Laura. Prva ima moških, kolikor hoče, vendar je igralka, ki se nikakor ne more uveljaviti. Laura, izredno duhovita ženska, je mati štirih otrok, ki je v šoli blestela, vendar je po poroki in ob štirih otrocih bila prisiljena pustiti službo odvetnice, zato je brez denarja. Njen kar nekaj let starejši mož jo je zapustil zaradi neke študentke.

Ko se vse tri srečajo, da bi proslavile Vickyjin rojstni dan, Barbara Vicky podari knjigo Zakon privlačnosti, ki pravi, da si s svojimi mislimi sam krojiš svojo usodo. Tisto, kar si želiš, ali česar se bojiš, te nevede privlači., kar pomeni, da so vsa tri dekleta na neki način vse to, kar se jim dogaja, sama povabila v svoje življenje. Zato se odločijo, da bodo druga drugi pomagale na tistih področjih, kjer gre eni dobro, drugi slabše.

Laura je sicer precej skeptična glede vsega, a vseeno sodeluje. Tako mora Vicky poskrbeti za to, da bo Barbara dobila spodobno vlogo in se uveljavila kot igralka, da bo Laura nekako začela dobivati denar, Barbara pa bo Vicky pomagala najti fanta...

Carroll Claudia
PrevajalecSuzana Pečnik
Jezik originalaAngleščina
Obseg324 strani
ŽanrRomantika, Ženski roman
Pomakni se na vrh