Podrobnosti knjige

Razprodano
  • Trda vezava: 27 €
  • Brošura: 2,95 €
  • Žepna: 14,65 €

NORO PRIVLAČEN

Ljubeznska zgodba med Georgeanne Howard, ranljivo mladenko z juga, in Johnom Kowalskyjem, grobim poklicnim igralcem hokeja, ki sta si povsem različna in čigar poti se nikdar ne bi križale, če ne bi usoda sklenila vzeti stvari v svoje roke.

Georgeanne se spozna samo na dvoje: na kuhanje in klepetanje. Nekega dne njen lepi obraz in mična postava pritegneta pozornost zelo premožnega, a veliko starejšega Virgila Duffyja, ki jo zasnubi. Tik pred zdajci Georgeanne sprevidi, da se preprosto ne more poročiti zgolj iz koristoljublja, in pobegne z lastne poroke. Za prevoz prosi Johna Kowalskyja, hokejista, ki igra za klub, katerega lastnik je Virgil Duffy. Johnu se niti sanja ne, da je privlačna mladenka, ki jo namerava zapeljati, nesojena nevesta njegovega šefa.

Sedem let pozneje Kowalsky po naključju odkrije, da tista davna skupna noč ni minila brez posledic: Georgeanne je rodila njegovega otroka, deklico, ki mu jo je sklenila zamolčati. Toda John ne bo dovolil, da mu kdorkoli vzame pravico do lastnega otroka. Odločen je pobliže spoznati svojo hčerko, ob tem pa odstira tančice skrivnosti tudi z ženske, ki pod svojo lepo zunanjostjo skriva veliko bolečine, osamljenosti in negotovosti; ženske, ki jo je pred sedmimi leti hladno odslovil, zdaj pa počasi ugotavlja, da se v njej skriva vse tisto, po čemer je od nekdaj hrepenel.

Gibson Rachel
PrevajalecAlenka Perger
Jezik originalaAngleščina
Obseg351 strani
ŽanrSodobna romantika, Romantika
Pomakni se na vrh