Podrobnosti knjige

  • Trda vezava: 29 €
  • Žepna: 14,65 €

NA SMRT USTREŽLJIVA

Zvesta, lepa, profesionalna, brezhibno organizirana. Potencialno nevarna. Sarah Stevens je ženska, ki ima veliko odlik. V prvi vrsti je vrhunski butler in usposobljena, da brezhibno in učinkovito vodi večja gospodinjstva. Je tudi usposobljena telesna stražarka in odlična strelka. Je nepogrešljiva za svojega starejšega delodajalca, šarmantnega gospoda, ki ga Sarah spoštuje in ga je vzljubila kot očeta.

Neke noči onemogoči na delu vlomilce in s tem herojskim dejanjem si prisluži svojih petnajst minut slave na lokalni televiziji. A posnetek pritegne pozornost skrivljene duše, moškega, ki ga Sarah ne pozna. Hoče jo imeti zase in na njegovi poti ga nič ne ustavi.

Življenje se Sarah zruši pred očmi, ko brutalno umorijo njenega delodajalca. Detektiv Cahill ji zagotovi, da ni osumljenka. A groza se ponovi. Ponovni umor in tokrat, kljub pomanjkanju dokazov, pade senca na Sarah in ne more ubežati občutku krivde.

Ne preostane ji nič druga, kot da nadaljuje s svojim življenjem. Prepozno opazi, da jo je neuravnovešen zalezovalec zvabil v popolno past, iz katere morebiti ne bo nikoli uspela pobegniti. Sarah je prepuščena moškemu, ki ji bo izpolnil vsako željo, jo zasipal s pozornostjo in zlomil s svojo posesivnostjo.

Najbolj srhljiv roman izpod peresa avtorice Linde Howard, ki nas drži v napetosti od začetka do konca. Na smrt ustrežljiva je kriminalka, polna strasti in obsedenosti.

Howard Linda
PrevajalecMetka Kitel
Jezik originalaAngleščina
Obseg344 strani
ŽanrSodobna romantika, Romantika
Pomakni se na vrh