Podrobnosti knjige

  • Trda vezava: 33 €

IN POTEM

Osemletni Nathan pomaga rešiti deklico iz jezera, pri tem pa sam utoni in doživi obsmrtno izkušnjo. Nato čudežno oživi, vendar se z leti trudi dogodek pozabiti.

Dvajset let pozneje je Nathan uspešen odvetnik v New Yorku. Ima je vse, razen zakona, ki je razpadel in družine, ki jo je izgubil, zato se še bolj zakoplje v delo. Nenadoma v njegovo življenje vstopi skrivnostni zdravnik, ki trdi, da začuti prihajajočo smrt nekaterih ljudi in da je njegovo poslanstvo pomagati ljudem urediti njihova življenja preden je prepozno. Nathan mu sprva ne verjame, toda ko je priča smrti nekaterih ljudi, začne počasi dojemati, da skrivnostni Glasnik govori resnico. Nathan je prepričan, da so mu dnevi šteti, zato se odloči, da bo poravnal vse svoje račune in poskrbel za bivšo ženo, edino ljubezen svojega življenja, in svojo hčerko, saj so ob izgubi najmlajšega otroka, ki je umrl zaradi nenadne smrti v zibelki, skupaj veliko pretrpeli.

Tako Nathan spozna, zakaj se je pred dvajsetimi leti povrnil v življenje.

Priljubljeni francoski avtor nas s svojim slogom filmskega scenarija in z napeto zgodbo o usodno povezanima ljubimcema popelje v svet, ki ima pridih nadnaravnega in duhovnega.

Musso Guillaume
PrevajalecTanja Rojc
Jezik originalaFrancoščina
Obseg278 strani
ŽanrŽenski roman
Pomakni se na vrh