Podrobnosti knjige

Razprodano
  • Trda vezava: 32 €
  • Žepna: 14,65 €

DRUGA SREČA

Nov roman o družini, poslu in iskanju časa za ljubezen.

Nora Roberts je jajbolje prodajana avtorica na lestvici New York Timesa vam predstavlja brate Montgomery, Becketta, Ryderja in Owena, ki v rojstnem kraju oživijo intimno prenočišče z zajtrkom.

Zgodovinski hotel v Boonsboroju je preživel vojno in mir, menjavo lastnikov in celo strašenje, o katerem se je govorilo. Tokrat je deležen obsežne prenove, ki jo vodijo bratje Montgomery in njihova ekscentrična mati. Kot arhitektu v družini je Beckettovo družabno življenje sestavljeno večinoma iz pogovorov o delavnici ob pici in pivu. A pozornost posveča še nečemu: dekletu, ki si ga je želel poljubiti že od šestnajstega leta.

Po izgubi moža in vrnitvi v rojstni kraj se Clare Brewster kmalu privadi na življenje matere treh mladih fantov, hkrati pa vodi krajevno knjigarno. Čeprav zaposlena in z malo časa za ljubezen, jo čez cesto vleče Beckettova preobrazba starega gostišča, ki si ga želi pobliže ogledati – stavbo in moškega, ki stoji za tem.

Približuje se velika otvoritev. Beckett med sestanki o načrtih in pobiranju otrok iz vrtca z veseljem popelje Clare po gostišču – po vsaki sobi posebej. To ni prvi zmenek, a ti ukradeni trenutki so začetek nečesa, kar bi lahko prebudilo skrivno hrepenenje, ki prebiva v njenem samostojnem srcu, in odprlo vrata izjemni pustolovščini naslednjega trenutka …

Roberts Nora
PrevajalecSuzana Pečnik
Jezikovni pregled Mateja Blažič
Jezik originalaAngleščina
Obseg295 strani
ŽanrSodobna romantika, Romantika
ZbirkaGostišče Boonsboro
Pomakni se na vrh