Knjige glede na žanr

Erotične

POHOD(T)NICA

Abby Lee je pametna, privlačna, večno samska ženska. Razočarana je nad svojim povprečnim spolnim življenjem, zato sedaj išče seks, ki si ga je vedno želela. To je intimni dnevnik z njenim izrednim seksualnim potovanjem.

Nikoli ni tista, ki bi zavrnila priložnost – pa čeprav vključuje uporabo biča, vznemirjenje v javnosti ali sodelovanje tretje osebe –, torej Abby zanesenjaško in z lahkoto najde pot skozi serijo seksov za eno noč, priložnostnih zvez in skokov med rjuhe z istospolno usmerjenimi.

A med veselim raziskovanjem sreča Blogerja in se začne spraševati: ali ji bo sploh kdaj uspelo opustiti skakanje iz postelje v posteljo in se ...
Nadaljuj z branjem

ŽGEČKLJIVE ZGODBE

Zdi se, da so pornografske revije malce plehke, tovrstni filmi precej neokusni, seks z zakoncem za spoznanje bolj dolgočasen kot pred desetimi leti, romantične nanizanke skrajno nerealne in ljubezenski romani izključno dušna hrana. In ko postane medijsko nasilje nad senzualnostjo neznosno, človek nostalgično zahrepeni po zdravem ščemenju.

Knjiga A1gečkljive zgodbe s prisrčnim poklonom čudovitemu svetu užitkov vabi v sproščujoče branje, polno erotike in čutnosti. Sedem vznemirljivih zgodb, prežetih z okusom po slastnih erotičnih sanjah, bralca prepričljivo zadržuje v prepadu najglobljih, nikoli izrečenih želja. Nežno in navihano ga popelje med pozabljene trenutke najstniške ekspanzije hormonov in v najbolj intimna skrivališča človeške domišljije. ...
Nadaljuj z branjem

Pomakni se na vrh